Isep Isep Tebu

Isep-isep Tebu
Ella Nurhayati

Ning sor wiwitan tembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

Reff.
Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa-rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Uwis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep-isep tebu kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu kulane ditinggal kari

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane
.

1 comments:

Bloge Reang February 23, 2013 at 4:54 PM  

kang sampena ndue koleksi album tarling 2005 bli? yen ana tolong gah, di upload ninng bloge sampean, reang lagi ngulati lagu-lagu tarling tahun 2005 an tapi bli weru judul, cuma lirik lagune bae,

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP