Sewulan Maning

Sewulan Maning
Aas Rolani

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampeyan pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodo pasti bakal dadi siji

Rong tahun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luruh ganti dingin

Cinta cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana
Rindu Rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa

Rong tahun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luruh ganti dingin

3 comments:

Hothotpop August 9, 2011 at 5:59 AM  

Lagu kenanganku waktu masih kelas 3 SMP tahun 2001/2002. Aja klalen kunjungi blog isun ning http://pantura9.blogspot.com

Hotam Tanjung S September 28, 2011 at 5:08 AM  

Download chord gitar & Lagu Slowrock Malaysia/Indonesia di rockers90s.blogspot.com

Hothotpop September 28, 2011 at 5:10 AM  

Download Chord / Kunci gitar lagu Indonesia lengkap di http://hothotpop13.blogspot.com

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP